Miesart 8 Jaar

Post 7 uit de reeks van 8 voor het 8 jarig bestaan van Miesart; content
Niets zo belangrijk als een goede presentatie van je dienst of product. Dit geldt ook voor ons en daarom zijn we druk bezig met de content voor de nieuwe website!

Post 6 uit de reeks van 8 voor het 8 jarig bestaan van Miesart; samenwerken. Alweer!? Jazeker.
Bij Miesart geloven we er in dat je mensen moet laten doen waar ze goed in zijn, omdat ze dan beter worden. Voor perfecte foto’s en video’s die passen bij het verhaal van je bedrijf werken we samen met het getalenteerde duo Niek en Paul van Beeldhouwers

MA_8jr-6

Post 5 uit de reeks van 8 voor het 8 jarig bestaan van Miesart; samenwerken.
Als het verhaal van je bedrijf is geformuleerd zoeken we samen naar een manier om het verhaal over te brengen op je doelgroep. Vaak is hiervoor een online oplossing nodig en daarom werken wij samen met verschillende technische partijen. Getting Social is een van deze partijen, zij zijn gespecialiseerd in communities en helpen ons bij het opzetten van online platformen en het inzetten van social media. Getting Social

MA_8jr-5

Uit de reeks van 8 voor het 8 jarige bestaan van Miesart is dit post 4; mensen bereiken.
Veel mensen bereiken is eenvoudig. Mensen écht bereiken is echter lastiger. Herhaling, prikkelende content of bijvoorbeeld een fysieke mailing kan het makkelijker maken om mensen echt te bereiken. Hou daarom je brievenbus in de gaten! Niks ontvangen en wel nieuwsgierig? Laat het even weten!

MA_8jr-4

Post 3 uit de reeks van 8 voor het 8 jarig bestaan van Miesart; samenwerken.
Verhalen vertellen met ontwerp is dus wat we doen. Om het verhaal van jouw bedrijf of organisatie te formuleren werken we samen met Floris Kamerling van Afslag Oost. Samen met Floris onderzoeken we, door middel van waardensessies, waar het écht om draait, waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Benieuwd naar onze aanpak en hoe deze waardensessies vorm krijgen? Neem gerust contact met ons op!
MA_8jr-3

Post 2 uit de reeks van 8 voor het 8 jarig bestaan van Miesart; Mies haar kunst.
Zoals gezegd gaat het er niet echt om hoe je heet maar wel om wat je doet. Miesart is ontstaan door het maken van mooie ontwerpen maar is volwassen geworden door, met ontwerp, verhalen te vertellen. Eerst onderzoeken we waaróm je doet wat je doet. Daarna bepalen we samen de rol van ontwerp voor jouw bedrijf. Ontwerp kan bijdragen aan het succes van je onderneming en dat is waar Miesart voor staat.

MA_8jr-2

Ruim 1 jaar nagedacht over een nieuwe naam en met trots presenteren wij: Miesart.
Het gaat erom wat je doet, niet om hoe je heet. Miesart bestaat vandaag precies 8 jaar en de komende 8 weken gaan wij gebruiken om te laten zien wat wij precies doen, hoe we dat doen en voor wie we dat al gedaan hebben. Bedankt voor 8 jaar grafisch-ontwerp-pret, op naar nog veel meer en stay tuned!

MA_8jr-1