Afslag Oost

Samen met Floris Kamerling, de oprichter van Afslag Oost, hebben we een intensief traject doorlopen om de positionering en profilering van Afslag Oost te formuleren.

Transitie & Identiteit

Afslag Oost is opgericht door Floris Kamerling. De passie van Floris is het begeleiden en werken met mens en organisatie in tijden van transitie en verandering. Vanuit deze drive heeft hij Afslag Oost opgericht. Zijn ervaring met training, coaching, organisatieoantwikkeling en interdisciplinair werken vormen de basis van Afslag Oost. Vertrouwen, werken met persoonlijke aandacht en respect voor mens, proces en organisatie zijn daarbij het uitgangspunt.

Veranderingen en transformatie maken deel uit van ons bestaan. Dit geldt voor mensen en voor organisaties. Soms is de richting van deze veranderingen onduidelijk. Of is de richting wel duidelijk maar hoe daar te komen niet. Door de waarom, hoe en wat centraal te stellen begeleiden we mensen en organisaties tijdens deze periode van transitie en verandering. Tijdens een transitie werken Afslag Oost en opdrachtgever samen op het gebied van proces en content.

Vraagstukken bevinden zich op het vlak van positionering, identiteit, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en koersbepaling.