Brabantbrede steun voor startups van start sinds 21 juni 2018! Voor dit startup programma heeft Miesart in samenwerking met Edward van de Pol en Nathalie Duin een nieuw naam bedacht en een visuele identiteit ontworpen.

Be Brave, Build Your Business
Bij Braventure draait het om ondernemers met lef, ondernemers die hun nek uit durven te steken en niet bang zijn om fouten te maken. Dit benadrukken we in de huisstijl en komt naar voren in het iconische logo dat uit een leeuw, gebouwen en een wapen bestaat.

Feestelijke maar formele lancering
Op 21 juni jongstleden is Braventure officieel gelanceerd. Met ruim 400 gasten heeft dagvoorzitter Walter Vermeer, onder toeziend oog van onder anderen voorzitter Koen Becking en gedeputeerde Bert Pauli het startschot voor Braventure gegeven.

12 Partijen
Braventure is hét startup programma van de 2 Brabantse universiteiten, 4 hogescholen en 6 ontwikkelingsmaatschappijen. Deze krachtenbundeling brengt een schat aan kennis, ervaring en contacten bij elkaar die jouw startup een kick-start geven.

Bij Braventure vind je naast begeleiding ook de weg naar startkapitaal. Eén van de financieringsmogelijkheden die we je aanbieden, is het nieuwe Brabant Startup Fonds (BSF). De provincie Noord-Brabant heeft dit fonds opgericht en gevuld met €10 miljoen voor het verstrekken van leningen voor de eerste fase van jouw startup: het uitwerken van ideeën en het ontwikkelen van een beginnend bedrijf. De selectie daarvoor start je bij Braventure.