Door het juiste te doen het beste krijgen. Dat is waar oprichters, Remco Jacobs en Rorik Vesters, van SOEK in geloven en waar zij voor staan.

Merkbelofte – waarden en stijl
Voor SOEK bedachten wij de merkbelofte, -waarden en -stijl:

Transparantie op de banenmarkt vanzelfsprekend maken voor kandidaten én werkgevers in de civiele techniek.

SOEK helpt kandidaten aan de beste baan via een oprecht proces. Dit doen ze door de menselijke maat terug te brengen. Simpelweg betekent dat dat ze in gesprek gaan met hun kandidaten. Waar sta je nu, wat wil je bereiken en waarvoor kom je s’ochtend je bed uit? Zo zorgen zij dat ze de kandidaten en werkgevers écht kennen.

Voor werkgevers faciliteert SOEK een eerlijk proces. Ze hanteren een eerlijke beloning, zorgen voor een volledige en openbare lijst met vacatures en stellen alleen kandidaten voor die daadwerkelijk bij de werkgever passen. Daarnaast zorgen ze voor nieuwe kandidaten in plaats van dat ze kandidaten van de ene naar de andere werkgever schuiven.

Groeiende start-up
SOEK is een start-up die de wereld van werving en selectie transparant en eerlijk maakt. Zij zorgen voor de juiste kandidaat op de juiste plek. Een start-up die razendsnel groeit en waar je bij wilt horen, al weet je niet precies waarom.