Ik was er vroeg bij met de wens voor een eigen bedrijf. Ik dacht dat ik het kon, en wist dat ik het wilde. Maar op je 16e kun je niet alles in je eentje regelen dus stelde ik mijn ouders de vraag of ik mijn eigen bedrijf mocht oprichten. Ze wisten niet meteen wat ze daarmee moesten. Was dit een kreet van een puber? Wil ze dit echt? Is dit verstandig? Een jaar lang twijfelden ze.

Ondertussen had ik al wat kleine opdrachten afgerond en bleef ik mijn wens volhouden. Mijn ouders beseften toen, dit wil ze echt, en zo te zien zit er brood in. Gewapend met een vragenlijst van ruim twee A4’tjes ben ik uiteindelijk met mijn ouders naar de Kamer van Koophandel gegaan. Nadat alle antwoorden ons duidelijk waren, kreeg ik de handtekeningen van mijn ouders en startte ik mijn bedrijf (2008).

In 2012 heb ik de bachelor Communication & Multimedia Design behaald. Het was een vrij brede studie. Daarna heb ik verdieping gezocht in de master Grafisch Ontwerp aan AKV|St. Joost welke ik in 2014 heb afgerond. In 2017 en 2021 heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van strategie en brandmanagement.

Marketing Week Mini MBA with Mark Ritson
2021 Mini Bachelor Brand Management
Tijdens deze Mini MBA Brand Management van Mark Ritson leer je hoe je een brandplan maakt. Een brandplan geldt als basis voor het bouwen en onderhouden van een sterk merk.

EURIB
2017 Merkstrategie, Strategie & Innovatie
In dit programma staat de vraag centraal hoe je een merk bouwt en onderhoudt. Tevens komt aan de orde hoe je je merk beschermt en verdedigt.

Avans Hogeschool, Breda,
2012 – 2014  Master Grafisch Ontwerp, AKV | St. Joost
Workshop Jan van Toorn
Workshop Karel Martens

2008 – 2012 Bachelor Comm. & Multimedia Design, aMUX
Verdiepingsminor Informatie & Interactie
Verbredingsminor Visualizing Information
Deelgenomen aan het Honours Student Traject
Virtueel Platforms HOT100, Most talented graduate