Inmiddels zijn we bijna twee maanden verder en is er ruimte om terug te blikken op een mooie jubileum maand.

Ter ere van het 10 jarig bestaan van Miesart hebben wij een klein feestje gegeven in het Grand Theatre in Breda. Met ruim 80 gasten hebben we geproost op ontwerp en de volgende jaren. Wij willen iedereen nogmaals erg bedanken voor jullie komst maar vooral in het vertrouwen in Miesart. Op naar het volgende jubileum.

De poster generator
Miesart bestaat dankzij al haar opdrachtgevers en relaties. Wij wilden dit graag visueel maken en hebben daarom de poster generator bedacht. Een tool waarmee we met alle gasten een poster hebben ontworpen. Iedereen mocht een vierkantje met zijn of haar initialen opmaken, de variabelen waren letters, kleur en lettertype.

Speech
Jan Post, voormalig president directeur van Philips heeft een leuk praatje gehouden over ondernemende ontwerpers en zijn ervaringen in zowel binnen- als buitenland, als topman van Philips maar ook als ervaren man die blijft leren van jongere generaties.

Hoe hij de ontmoeting tussen Wim Crouwel (Michelle haar grote ontwerp voorbeeld) en Michelle verwezenlijkte en waarom hij gelooft in de kracht van de combinatie van een creatieveling en ondernemer, kon niet ontbreken in het praatje.