Wat vliegt de tijd! Vandaag, 1 september 2020 bestaat Miesart alweer 12,5 jaar. Feestjes zitten er alleen helaas nog niet in. Daarom hebben we een update van ‘the first 10 and next 20’ gepubliceerd: the first 12.5 and next 25.

Voorwoord en nawoord
Het voorwoord is iets aangescherpt maar nog steeds van de hand van Paul van ’t Hullenaar. Dit keer heeft Janouk Kloosterboer een prachtig nawoord geschreven. Een passage uit het nawoord:

Michelle schaakt. Ze denkt na over de zet na de volgende zet. Evenwichtig en weloverwogen als ze is, ontwikkelt ze zich steeds meer als strateeg. Dit doet ze voor en met haar klanten (ik heb in onze samenwerking zelf meerdere strategische sessies met haar mogen doorlopen) maar ook voor haar eigen bedrijf. Ze zorgt voor een stevige basis, een fundament, een kapstok waaraan haar werk opgehangen kan worden. Door die doordachte basis geeft ze haar klanten meer dan een logo, een typografie, een kleur en een set regels die samen voor herkenning zorgen. Ze legt een strategie op tafel die naadloos in haar ontwerpen overloopt.

Nieuwe logo’s
The first 12.5 and next 25 is verrijkt met drie logo’s. De logo’s voor Common Heroes, Boostphysics & Trailersync en Leenders Fiscaal Advies pronken in deze publicatie.

Janouk ontvangt de eerste versie van the first 12.5 and next 25.