Drie maakt een serie. Daarom publiceren we ter ere van het 15-jarig jubileum van Miesart de 3e en laatste versie uit de ‘the first and next’ reeks: the first 15 and next 30.

Voorwoord en nawoord
Janouk Kloosterboer schreef een voorwoord met niets dan lof. Roel Stavorinus heeft dit keer een oprecht en scherp nawoord geschreven. Een passage uit het nawoord:

Iconische ontwerpen ontstaan vanuit een duidelijke visie en een heldere analyse op basis van grondig onderzoek. Dat vraagt een ontwerper die boven zichzelf uitstijgt en die loskomt van tijd en materie. Een ontwerper die het goede idee dient, in plaats van alleen de opdrachtgever die om dat goede idee vraagt. Een ontwerper die zichzelf de rust gunt en die inspiratie toelaat.

Michelle heeft in de afgelopen jaren een stevige basis gelegd. Zakelijk op orde, een netwerk dat staat en succes met wat ze doet. Het perfecte uitgangspunt voor de volgende ontwikkelslag. Die slag is de weg naar waar ze van droomt. Maar die weg vraagt wel om iets anders. Om te beginnen de fundamentele keuze om daar voor te gaan. R├╝cksichtslos. Zonder omhaal. Geen excuses meer.

Nieuwe logo’s
The first 15 and next 30 is verrijkt met vier logo’s. De logo’s voor Crispatus, Biezonderwijs, SOEK en Vertelkracht pronken in deze publicatie.

Bekijk de 1e versie van de publicatie met alle logo’s hier. En bekijk de 2e versie hier.