BAEKEN, een jonge startup met enorm veel potentie, vroeg Miesart te helpen bij het positioneren van het merk. We hebben dit traject van a tot z verzorgd en bewaken nu het merk.

  • service

  • merkbelofte + waarden

  • merkbewaking

  • merknaam

  • merkstijl

Op BAEKEN kan je bouwen
BAEKEN zorgt voor de beste projectbeheersing van hightech innovatie-, energietransitie-, gebiedsontwikkeling- en infrastructuurprojecten. Dit doen ze door project controls in de tijd te plaatsen en te koppelen aan slimme data. Daarnaast maken ze belangen ván alle stakeholders, vóór alle stakeholders inzichtelijk zodat er draagvlak ontstaat en er constructief samengewerkt wordt.

BAEKEN is letterlijk een baken voor hun opdrachtgevers. Dit zie je terug in de visuele identiteit door de robuuste typografie en vlakverdeling en het minimalistische kleurgebruik.

Data én menselijkheid
Ondanks dat BAEKEN een zeer technische en datagedreven partij is, is een open werkcultuur waar samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en plezier voorop staan belangrijk.

Daarom heeft fotografie een prominente rol in de visuele identiteit. Waar de grafische lagen van de identiteit strak, robuust en zakelijk zijn, zorgt de toegankelijke fotografiestijl voor de menselijke laag. Hoe technisch ook, projecten worden altijd gedragen door mensen.

De merkidentiteit van BAEKEN kenmerkt zich door een uitgesproken vlakverdeling. Hier is voor gekozen om het baken indirect te visualiseren waardoor een stevige identiteit ontstaat die vertrouwen uitstraalt.

amphia

ks industries

icorp