Leon de Lobel en Patricia Miltenburg, zeer ervaren zakelijke makelaars, hebben in 2017 de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen. Hun nieuwe kantoor heet De Lobel en Partners en Miesart heeft hiervoor de visuele identiteit ontwikkeld.

  • service

  • merkbewaking

  • merknaam advies

  • merkstijl

No-nonsense
Waar veel makelaars willen opvallen door groot en aanwezig te zijn streeft De Lobel en Partners naar een no-nonsense aanpak. De identiteit sluit hier perfect op aan. Door het gebruik van donkerblauw in combinatie met goud hebben de te huur/koop borden en posters een chique uitstraling.

DLP &
Aan ambitie ontbreekt het bij de twee niet, ze willen graag doorgroeien en met dit in het achterhoofd is de visuele identiteit ontstaan. Bij De Lobel en Partners draait het om het persoonlijke contact met Leon, Patricia of een ander teamlid. Samen met hun opdrachtgever zoeken ze naar de beste oplossing voor een pand of locatie. Om dit extra te benadrukken hebben we hiervoor een visuele vertaling gemaakt.

DLP staat dus altijd in dienst van de opdrachtgever. Dit is visueel gemaakt door het &-teken in het beeldmerk te benadrukken.

Voor De Lobel en Partners hebben wij een brochurelijn ontwikkeld waarmee zij zelf al hun verkoop-, huur- en taxatie brochures kunnen opmaken.

amphia

ks industries

baeken