In samenwerking met Roel Stavorinus hebben wij een visuele identiteit voor ICORP ontworpen. ICORP ontwikkelt slimme software om complexe financiële processen te stroomlijnen en optimaliseren.

  • service

  • merkbewaking

  • merkstijl

Complexiteit om van te houden
ICORP ontwikkelt met passie zeer adaptieve software voor het afhandelen van ingewikkelde financiële en administratieve bedrijfsprocessen. Zij werken met software die precies op de wensen van de klant wordt afgestemd.

Gegevens stromen naadloos van applicatie naar applicatie, binnen en buiten ICORP. Toepassingen zijn onder meer complexe facturering, kredietbeheer, offertes, budgettering, planning, onkostenregistratie, gegevensverzameling, urenregistratie, communicatie en business intelligence.

De software van ICORP wordt gebruikt door overheden, financiële instellingen, handelsbedrijven, logistieke bedrijven en mediabureaus. Met goede reden.

Iconische O
De O in het logo symboliseert gestroomlijnde complexiteit. Daarnaast verwijst het ontwerp naar een van hun overtuigingen: complexity is a matter of perspective.

Naast de haast iconische en geanimeerde O hebben we een rijke stijl ontwikkeld die bestaat uit een aantal patronen. De patronen lopen in elkaar over. Hiervoor is gekozen omdat de diverse financiële processen allemaal met elkaar in verbinding staan. ICORP biedt een software oplossing voor de gehele keten maar kan ook inzoomen op één stukje van het proces.

amphia

ks industries

baeken