Voor South To South Just Transitions, een project van Climate Strategies, ontwierpen wij een merkidentiteit die de vooruitstrevendheid van het initiatief uitstraalt.

  • service

  • merkbewaking

  • merkstijl

Just Transition
Zorgen dat er niemand achterblijft. Dat is het doel van South To South Just Transitions. Bij het verduurzamen van bepaalde gebieden worden mijnen, fabrieken en andere werkplaatsen vaak gesloten. Door het sluiten van deze plekken gaan echter ook veel banen verloren waardoor mensen die al weinig kansen hadden nog slechter achterblijven. South To South Just Transitions zet zich in om ook hiervoor een oplossing te bedenken. Samen met 9 regionale partners uit het zuiden van de Wereld (van Argentiniƫ tot Laos).

De opdrachtgever is ambitieus en wil Ć©cht verschil maken. De identiteit is daarom dynamisch en levendig. Dynamiek vind je direct terug in de opzet van het logo waar meerdere versies van bestaan. Daarnaast springt de identiteit in het oog door het sterke kleurpallet en de uitgesproken beeldvorm. Door met een stabiel en degelijk lettertype te werken wordt de identiteit in balans gehouden.

amphia

ks industries

baeken